Ranalyckan Halmstad, Ranagård

Din hållbara framtid börjar i Ranalyckan

Det nya området Ranagård växer fram på ett underbart läge i Halmstad. I kvarteret Ranalyckan hittar du hållbara bostäder, både radhus och bostadsrätter, där du minskar dina klimatavtryck. Dessutom kan du njuta av det bekymmersfria livet i ett nybyggt hem en kort promenad från havet och golfbanan.

Välkommen till livet i Ranalyckan
Bli en av de första som flyttar in i ett område som har allt för dig som älskar långa promenader vid havet eller längs Prins Bertil stig, njuter av ett aktivt liv på stranden och som gärna tar en runda på golfbanan följd av en trevlig lunch. Dessutom har du 15 minuter med cykel till Halmstads centrum och kan uträtta alla dina ärenden ett par minuter bort med bil i Flygstaden eller Södrums centrum.

Din hållbara framtid börjar i Ranalyckan. Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder

I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Radhusen har 6 rum och kök och är perfekt för dig som funderar på hus men som gärna lägger tiden på annat än att arbeta i en stor trädgård. Bland bostadsrätterna finns tvåor och treor i varierande storlek med öppna planlösningar och balkonger eller uteplatser. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

Fakta om projektet

Pris 2 045 000 - 4 500 000 kr
Bostäder till salu 33 av 52
Typ av bostad Lägenheter, Radhus
Antal rum 2 - 6 rum
Boarea 45,5 - 125 kvm
Månadsavgift 2 702 - 6 730 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från hösten 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Ranalyckan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

070-635 94 95

Broschyrer och dokument

Hitta din nya bostad i Ranalyckan


Se filmen om kvarteret


Exempel på lediga bostäder i Ranalyckan


2/3 Bostäder med samma planlösning

47,5 kvm | 2 rok

Våningsplan 1
Pris: Från 2 145 000 kr
4/6 Bostäder med samma planlösning

74 kvm | 3 rok

Våningsplan 2 - 3
Pris: Från 2 795 000 kr
2/3 Bostäder med samma planlösning

74,5 kvm | 3 rok

Våningsplan 4
Pris: Från 3 095 000 kr
Visa alla planlösningar

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!