Ny chans att hitta ditt drömhem

Den 29 mars finns nya lägenheter till salu i vårt eftertraktade kvarter Ranalyckan i den framväxande stadsdelen Ranagård. Mellan kl. 12-14 den 29 mars kan du chatta eller ringa och prata med oss, bekanta dig med kvarteren och kanske hittar du ditt nya hem.

Den 29 mars kl 12-14 finns vi tillgängliga att svara på alla dina frågor. Passa på att prata med oss på chatten eller varför inte ringa oss på 020-310 310. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen upptäcka hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på tisdag 29 mars. Och du, vi är med dig hela vägen!

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret. Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val. 
Till bostadsväljaren

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Ranalyckan öppnar kl 12 den 29 mars. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast kl 23.59 torsdagen den 31 mars.
Till köpanmälan

4 Din säljare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut kl 15:00 den 31 mars stänger din säljare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar säljaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5 Din säljare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din säljare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Ranalyckan!

Se filmen om Ranalyckan


Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Preliminärt hösten 2023.

2. Hur många parkeringsplatser finns det och vad kostar dessa?
Totalt finns det 38 parkeringsplatser varav 12 st är för laddningsplatser. Priserna är 400 kr/månad för en vanlig p-plats och 600 kr/månad exklusive el för en plats med laddare. Beräknad snittkostnad för el till laddbox är 300kr/mån.

3. Hur ser det ut med förråd?
Lägenheterna kommer ha ett eget förråd på entrévåningen.

Läs fler frågor & svar här

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Hitta din stil med Inredningsväljaren

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. I vår inredningsväljare kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95