Lägenhet 1 rok, 40 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 124
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 124
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 124
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 124
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 124
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 124

Välkommen till en social etta med öppen planlösning, trevligt vinkelkök och gott om förvaring i en klädkammare samt en skjutdörrsgarderob. Balkongen har ett lugnt läge mot den gröna gården.

Kom in! Här hittar du en luftig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en klädkammare. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I passagen mellan hall och rum finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för kläder och skor samt ett städskåp. Den trevliga balkongen har ett lugnt läge mot den gröna gården. Här kommer du att spendera många sköna timmar under sommarhalvåret.

Det öppna och sociala rummet har plats för dig och dina vänner och det trevliga vinkelköket är perfekt för dig som uppskattar matlagning. Innanför soffan finns en passande plats för din säng där en glasvägg skiljer matplatsen från sovplatsen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 5
Nummer 124
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95