Lägenhet 4 rok, 101 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 153
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 153
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 153
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 153
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 153
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 153

Välkommen in till en härlig vindsfyra högst upp i huset. Njut av öppen social planlösning, takhöjd upp i nock, takfönster samt balkong med kvällssol. Gäst-wc och förvaring i skjutdörrsgarderober underlättar livet här.

Kliv in till en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Från hallen tar du dig också till hemmets gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska iväg samtidigt. Hemmets tre sovrum har mysiga snedtak och de ligger vägg i vägg. De två mindre är placerade mot den lugna gården och får ljus från läckra takfönster. Här har du plats för kläder i en garderob. Det större sovrummet har ett lugnt läge och ett stort fönster som släpper in kvällssolen. Här kan du sova med öppet fönster under varma sommarnätter utan att störas av ljud under natten. Du håller bra ordning på kläder och skor i en större skjutdörrsgarderob.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är generöst och ljust med takhöjd upp i nock, och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och en större matplats invid det burspråksliknande stora fönstret i söderläge. Hemmets balkong förlänger rummet under sommarhalvåret. Här har du ljuvlig kvällssol så att du kan njuta av många middagar utomhus framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 101 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 153
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95