Lägenhet 4 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 223
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 223
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 223
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 223
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 223
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 223

Välkommen in i denna välplanerade fyra med stor balkong med kvällssol och utsikt mot den gröna gården. Här fylls hemmet med ljus från fönster i två väderstreck samtidigt som gäst-wc och bra förvaring underlättar vardagen. Dessutom kan du välja bort det mindre sovrummet och få ett större vardagsrum.

Kom in i den inbjudande hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Till höger har du hemmets största sovrum som är luftigt har ett riktigt fint ljusinsläpp. Här finns dessutom en klädkammare med gott om plats för skor och kläder. Intill sovrummet ligger en gäst-wc som underlättar livet under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in mot det ljusa vardagsrummet. Här har du plats att inreda med både soffa och fåtöljer. Utanför breder den generösa balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sin värmande kvällssol och utsikt mot den gr��na gården är den som gjord för middagar med familj och vänner. Intill vardagsrummet ligger det lite mindre sovrummet som har en egen garderob för kläder. Vill du hellre ha ett större vardagsrum så är detta rum enkelt att välja bort.

Mellan vardagsrummet och köket hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I köket finns gott om plats för matlagning och matplats för flera gäster. Det smarta vinkelköket ger dessutom extra arbetsyta. Från köket når du också ingången till hemmets tredje sovrum, utrustat med smidig skjutdörrsgarderob och städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 5
Nummer 223
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95