Lägenhet 3 rok, 86,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 452
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 452
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 452
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 452
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 452
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 452

Högst upp i huset hittar du denna luftiga och sociala trea med en imponerande takhöjd, charmiga takfönster och dubbla balkonger. Med sin öppna planlösning är den som gjord för sköna stunder med familj och vänner. Välkommen upp!

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Här hittar du även det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där vardagsrum och kök smälter samman till en generös umgängesyta. Här njuter du av en generös takhöjd samtidigt som takfönstret fyller vardagsrumsdelen med ljus. Intill det stiliga snedtaket finns gott om utrymme för både soffa och fåtöljer. Utanför ligger dessutom den ena av två härliga balkonger som blir en förlängning av rummet under sommarhalvåret. I den ljusa och luftiga köksdelen ryms både matlagning och matplats för många gäster.

I hemmets andra del hittar du de båda sovrummen som båda har mysiga snedtak. Det lite mindre har även takfönster med fint ljusinsläpp och en garderob. Det större sovrummet är utrustat med en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och kläder. Här har du även tillgång till en egen balkong som bjuder in naturen och blir en given favoritplats under lata sommardagar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 86,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 452
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95