Lägenhet 3 rok, 85 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 453
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 453
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 453
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 453
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 453
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 453

Denna ljusa och rymliga trea med vindskaraktär har en imponerande takhöjd, stor balkong med kvällssol och utsikt mot den grönskande gården. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring samt möjlighet att välja bort det mindre sovrummet och få ett större vardagsrum. Välkommen upp!

Kom in i den trevliga hallen med en smidig klädkammare till vänster. Från hallen når du även två rymliga skjutdörrsgarderober för ännu mer förvaring, samt ett praktiskt städskåp. I det ljusa köket finns gott om plats för familj och vänner. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sin värmande kvällssol och utsikt mot den gröna gården är den som gjord för mysiga middagar i gott sällskap.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in i det luftiga vardagsrummet som badar i ljus från de stora takfönstren och har en generös takhöjd. Här kan du inreda med både soffa och fåtöljer. Vill du ha ett ännu större vardagsrum så kan du dessutom välja bort det mindre sovrummet bredvid. Båda sovrummen har takfönster med fint ljusinsläpp samt mysiga snedtak. Det större sovrummet är dessutom utrustat en egen klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning på skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 453
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95