Lägenhet 543

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 543
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 543
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 543
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 543
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 543
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 543

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner. De två skjutdörrsgarderoberna ger bra förvaring och under sommarhalvåret blir den sköna balkongen en given favoritplats.

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Lite längre in ligger det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet intill är generöst, har plats för sängbord och får ett härligt ljus från det stora fönstret. Även här har du tillgång till en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är ljust och välkomnande. Den sociala planlösningen gör det möjligt att inreda med soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köksdelen finns gott om plats för matlagning. Här kan du dessutom få ännu mer arbetsyta genom att välja en köksö som tillval. Utanför ligger den trevliga balkongen, perfekt för långa frukostar och mysiga middagar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 5
Nummer 543
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-31 mars 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95