Lägenhet 2 rok, 77,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 551
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 551
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 551
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 551
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 551
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 551

Välkommen upp till denna härliga tvåa med vindskaraktär. Här har du tillgång till öppen planlösning, takfönster och en riktigt mysig balkong, och det finns gott om plats för både vardag och fest. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

Kom in i den ljusa hallen med plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. 

Det gemensamma köket och vardagsrummet är ljust, luftigt och öppet upp i tak. Här kan du inreda med både soffa, fåtöljer och en matplats för många gäster. Utanför ligger den mysiga balkongen, som gjord för långa frukostar under sommarhalvåret.

Sovrummet intill är generöst, har plats för sängbord och får ett härligt ljus från takfönstret. Här är det fint att vakna upp. Dessutom har du tillgång till en rymlig klädkammare för förvaring av skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 551
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95