Lägenhet 4 rok, 117 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 552
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 552
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 552
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 552
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 552
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 552

Högst upp i huset hittar du denna generösa fyra. Den sociala planlösningen med generös takhöjd, stiliga takfönster och dubbla soliga balkonger är som gjord för sköna stunder med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till gäst-wc och riktigt bra förvaring. Välkommen upp!

Kom in i den trevliga hallen med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Här hittar du även ett praktiskt städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet ligger hemmets gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Hemmets tre sovrum har samtliga mysiga snedtak. De två mindre har dessutom takfönster och garderober för förvaring. Det större sovrummet har en egen balkong med morgonsol som blir en förlängning av rummet under sommarmånaderna. Här finns också en rymlig klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning på skor och kläder.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en generös takhöjd, och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. I köksdelen njuter du av ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för en större matplats samtidigt som du kan du välja till en köksö för extra arbetsyta. I rummets andra del kan du inreda med både soffa, fåtöljer och arbetsplats. Precis utanför breder den rymliga balkongen ut sig. Med sitt soliga söderläge och utsikt mot den gröna gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, som gjord för långa frukostar, bruncher och middagar i gott sällskap.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 200 000 kr
Månadsavgift 6 374 kr
Boarea 117 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 5
Nummer 552
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende