Lägenhet 3 rok, 89,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 611
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 611
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 611
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 611
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 611
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 611

Välkommen in på första våningen till en rymlig, ljus och social trea med uteplats i ljuvligt sydostläge, gäst-wc, förvaring i två skjutdörrsgarderober, klädkammare samt skafferi. Om du vill kan du välja till en trevlig köksö.

Stig på in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Här hittar du hemmets gäst-wc som underlättar vardagen då många ska iväg samtidigt på morgonen. Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet passar utmärkt för dig som gärna har vänner och familj hemma på middag. Matplatsen rymmer många och du kan inreda med både soffa och fåtölj. En fristående vägg skiljer arbetsköket från den sociala delen. Om du vill kan du välja till en trevlig k��ksö som passar lika bra att duka upp smårätter på som att dricka ditt morgonkaffe vid. Innanför köket finns ett rymligt skafferi med plats för matvaror, extra porslin, köksmaskiner med mera. Perfekt för dig som uppskattar matlagning. Under sommarhalvåret förlängs rummet av hemmets härliga uteplats i sydostläge mot den gröna lugna gården. Här kan du inreda med solstolar, många krukor och en matplats. Det kommer att bli en plats att njuta på under vackra dagar framöver.

Hemmets större sovrum är luftigt och har gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare. Det mindre har plats för ett sängbord och erbjuder förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Vägg i vägg med sovrummen ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 611
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95