Lägenhet 4 rok, 92,5 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 643
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 643
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 643
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 643
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 643
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 643

Välkommen in till en trevlig fyra med balkong i sydostligt läge mot gården, trevligt vinkelkök och rymlig matplats samt gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober och en klädkammare. Det mindre sovrummet går att välja bort om du hellre föredrar ett större vardagsrum.

Stig på in i en hall med plats för avhängning, en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska i väg samtidigt. Från hallen tar du dig till det större sovrummet som har plats för sängbord och gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare. Ett par steg in i hemmet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det trevliga köket går i vinkel vilket ger dig gott om arbetsytor för matlagning. Matplatsen rymmer flera gäster och här kommer du ha många trevliga middagar framöver. Från köket når du ett av hemmets mindre sovrum som har förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp.

Vardagsrummet ligger i motsatta änden av hemmet vilket passar dig som föredrar en mindre öppen planlösning. Det luftiga rummet har plats för både soffa och fåtöljer och får ljus från ett större fönster i härligt sydostläge. Härifrån når du den trevliga balkongen mot gården där du kan inreda med krukor och en matplats. Det ljuvliga sydostliga läget ger dig sol stora delar av dagen. Hemmets mindre sovrum har ett rofyllt läge mot den lugna gården och vill du förvara dina kläder och skor i rummet kan du välja till en garderob. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum så går det här rummet enkelt att välja bort.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 5
Nummer 643
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95