Lägenhet 5 rok, 131 kvm

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 651
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 651
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 651
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 651
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 651
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 651

Välkommen in högst upp i huset till en fantastisk femma med takhöjd upp i nock i de sociala ytorna, takfönster och dubbla balkonger i sydostligt läge mot gården. Här hittar du sociala ytor med plats för många gäster och mer avskilda delar för umgänge med familjen framför en film. Gäst-wc och förvaring i flera skjutdörrsgarderober underlättar livet här. Köksö finns som tillval.

Kliv in till en ljus hall med plats för avhängning samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Ett par steg längre in i hemmet hittar du en gäst-wc som underlättar vardagsmorgnarna när familjen ska iväg samtidigt.

Du kan välkomna dina gäster in i de sociala delarna av hemmet direkt från hallen. Det gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för dig som älskar att bjuda hem vänner på middagar och bruncher. Taket har en härlig höjd upp i nock och över matplatsen och sittgruppen släpper takfönster in extra ljus. Du kan välja till en köksö som passar lika bra att duka upp smårätter på som att ta en kaffe vid före jobbet. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en trevlig balkong ut mot den gröna gården. Det härliga sydostliga läget ger dig sol många timmar varje dag.

Hemmets privata del rymmer ett stort luftigt vardagsrum med takhöjd upp i nock där familjen kan se film och umgås tillsammans. Här kan du också sjunka ner i en fåtölj med en podd eller din favoritbok i lugn och ro då resten av familjen är i köket. Rummet leder till hemmets andra balkong som också har ett perfekt läge mot den lugna gården. I den privata delen hittar du också hemmets tre sovrum som ligger vägg i vägg. De har alla mysigt snedtak och får ljus från varsitt takfönster. Samtliga har förvaring av kläder och skor i skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 750 000 kr
Månadsavgift 7 058 kr
Boarea 131 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5 av 5
Nummer 651
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 januari 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa våra mäklare i kvarteret Västra Allén och prata mer om bostäderna? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Sara Johansson

Sara Johansson

0790 - 60 50 84
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

070-397 99 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende