Upptäck våra bostadsrätter med öppna och sociala planlösningar

Boka personligt möte

Dina soliga lördagsmorgnar fortsätter här

De flesta hemmen i kvarteret har en trevlig balkong eller uteplats där du kan njuta av dagens första kopp kaffe. Balkongerna har plats för att inreda med krukor, solstolar, en matplats och kanske för egna tomatplantor och en örtagård.

Välkommen ut!

Fokus på innergården är gröna ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här hittar du mer avskilda platser med sittgrupper, perfekt för en skön stund med en pod i öronen, och ett vackert orangeri där du och dina grannar kan bjuda in till middag och till och med odla. Gården erbjuder även andra odlingsplatser så att du som flyttar in här kan skörda egna tomater, zucchini eller kanske vackra snittblommor.

Njut av kvällsljuset

Husen i kvarteret Västra Allén har formen som en halvöppen cirkel med öppningen mot väst, och släpper in ett underbart kvällsljus till gården och till hemmen. Placeringen av husen ger samtidigt gården ett skydd mot gatan så att det skapas en rofylld och privat känsla här.

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för långa middagar med vänner, födelsedagsfiranden och högtider med familjen. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan. I flera hem finns möjlighet att välja till en trevlig köksö som passar lika bra för att duka upp smårätter på som att ta en kaffe vid före jobbet en vardagsmorgon.

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna lyfta ditt kök ytterligare finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Ordning och reda

Hemmen i kvarteret är välplanerade och det finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderober eller klädkammare där du får bra överblick över dina kläder. Så oavsett om du väljer en smart etta eller en familjefyra så får du plats för såväl prylar som din personliga inredning.

Vakna upp här

Sovrummen är ljusa, oftast placerade i ett lugnt läge och anpassade för att du ska kunna inreda med sängbord och säng. De fyror som har läcker vindskaraktär har takfönster i sovrummen och en av tvåorna har ett sovloft i etage. De mindre ettorna är smart planerade med sovalkov som skiljer sängplatsen från hemmets mer sociala delar. Här kommer du att sova gott!