Exempel på planlösningar

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Västra Allén. Titta närmare på härliga tvåor med massa förvaring, treor med möjlighet att välja bort ett sovrum för att få ännu större sociala ytor och generösa femmor med högt i tak och dubbla balkonger. Oavsett storlek på ditt nya hem kommer du att få många trevliga stunder här. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Tvåa med riktigt bra förvaring

Välkommen till en luftig tvåa med bra förvaring i två skjutdörrsgarderober och klädkammare. Sovrummet är generöst och det kombinerade köket och vardagsrummet har gott om plats för dig som gillar att bjuda hem vänner. Här finns möjlighet att välja till en köksö. Balkongen förlänger rummet under sommaren och har ljuvligt sydväst läge mot gården. 

Lägenhet 421. 2 rok på 68 kvm.

Flexibel trea med plats för vännerna

Stig in i en ljus och öppen vinkeltrea med stora fönster och bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. Planlösningen ger dig möjlighet att välja bort ett sovrum för att få ännu större sociala ytor med plats för stora middagar och många vänner. Från vardagsrummet når du din trevliga balkong med ett fint kvällssolsläge. Badrummet är generöst och här hittar du både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet 123. 3 RoK på 78,5 kvm.

Social trea med balkong i västerläge

Hitta hem till en härlig trea med stora sociala ytor. Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet har gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer, och du kan välja till en köksö om det passar dig. Här kommer släkt och vänner att trivas! Hemmet har en rymlig balkong i västerläge där du i lugn och ro kan börja dagen med en kopp kaffe i eftermiddagssolen. Dina kläder och skor har plats i både klädkammare och skjutdörrsgarderober, och en extra wc gör vardagen smidig.

Lägenhet: 221. 3 rok på 86,5 kvm.

Luftig femma med dubbla balkonger

Kliv in i en riktig drömfemma med läcker takhöjd nästan hela vägen upp till nock i de sociala ytorna. Det gemensamma köket och vardagsrummet är generöst och lämpar sig för härliga stunder och firanden med vänner och familj. Här har du plats för både en stor matplats och soffa och fåtöljer. Väljer du till en köksö kan du duka upp en härlig middag här eller umgås med vänner medan du lagar mat. Hemmet har två balkonger i västerläge så att du kan njuta av solen från eftermiddag till sen kväll. Alla sovrummen har härliga takfönster så att du kan se himlen från din säng. Att ha både ett generöst badrum och en extra wc underlättar livet här.

Lägenhet 351. 5 rok på 129 kvm.

Kontakta gärna någon av oss och för mer information redan idag.

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95