Lägenhet 331

Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 331
1 / 2 - Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 331
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 331
2 / 2 - Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 331
Planlösning från Västra Allén, Halmstad, 331
Situationsplan från Västra Allén, Halmstad, 331

Den här rymliga och sociala genomgångstrean är som gjord för härliga stunder med familj och vänner. Här njuter du av en generös balkong med kvällssol och utsikt mot den gröna gården. Dessutom har du tillgång till gäst-wc och bra förvaring. Välkommen in!

Stig in i den trevliga hallen och häng av dig i den smidiga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. Från hallen når du också en gäst-wc som underlättar livet under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Hemmets största sovrum är luftigt och har ett riktigt fint ljusinsläpp. Här finns dessutom en klädkammare med gott om plats för skor och kläder.

Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här har du plats att inreda med både soffa, fåtöljer och matplats för många gäster. Du kan även välja till en köksö för extra arbetsyta. Utanför breder den stora balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sin värmande kvällssol och utsikt mot den gröna gården är den som gjord för långa middagar i gott sällskap. Vid vardagsrumsdelen ligger det andra sovrummet som har en egen skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Västra Allén är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 495 000 kr
Månadskostnad 4 843 kr
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 331
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-31 mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

0702 - 77 89 48
Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

0703 - 97 99 95
Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

0706 - 35 94 95

Räkna på kostnaden för ditt nya boende