Bo närmare naturen i ett Svanenmärkt hem

Norrby Skogsstad blir ett hållbart och barnvänligt område för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och mark än stadens puls. Här planerar vi för hus, radhus och kedjehus, alla Svanenmärkta med ett hållbart och modernt fokus.

Antal rum: 4 - 7 rum
Boarea: 90 - 250 kvm
Säljstart: 2022-2023
Inflyttning: 2025

Välkommen till Norrby Skogsstad!
Vi planerar ett område med hus, kedjehus och radhus i Norrby Skogsstad söder om Drevviken i Haninge kommun. Området är under omvandling och inom några år kommer det vara en levande plats där dina barn kan växa upp nära kompisar, förskola, skola, aktiviteter och naturen. Att flytta in här betyder att du kan lägga mer tid på det som är viktigt i livet, snarare än att renovera. Välkommen till ett skönt och grönt liv i Norrby Skogsstad.

Enkelt att leva hållbart i Norrby SkogsstadSvanenmärket
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Norrby Skogsstad kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Norrby Skogsstad, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Norrby är Svanenmärkt


Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här»

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Norrby Skogsstad

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: