Bo närmare naturen i ett Svanenmärkt hem

Norrby Skogsstad blir ett hållbart och barnvänligt område för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och mark än stadens puls. Här planerar vi för hus, radhus och kedjehus, alla Svanenmärkta med ett hållbart och modernt fokus.

Boarea: 90 - 250 kvm
Säljstart: Preliminärt hösten 2020
Inflyttning: Preliminärt från våren 2022

Tidplan för Norrby Skogsstad

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Vi planerar ett område med hus, kedjehus och radhus i Norrby Skogsstad söder om Drevviken i Haninge kommun. Området är under omvandling och inom några år kommer det vara en levande plats där dina barn kan växa upp nära kompisar, förskola, skola, aktiviteter och naturen. Att flytta in här betyder att du kan lägga mer tid på det som är viktigt i livet, snarare än att renovera. Välkommen till ett skönt och grönt liv i Norrby Skogsstad.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Norrby Skogsstad, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Norrby är Svanenmärkt


Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här»

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Norrby Skogsstad

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.