Svanenmärkta hem i lummiga kvarter

Nu planerar vi för ett nya bostadskvarter i ett lugnt och skyddat område med både lekplatser och förskolor precis i närheten. Läget är perfekt för dig som vill bo med naturen inpå knuten men samtidigt ha promenadavstånd till butiker, service och pendeltåg i Västerhaninge centrum.

Välkommen till Skarplöts Ängar!
Skarplöts Ängar blir ett familjevänligt område på en plats där det är enkelt att trivas. Här, strax söder om Västerhaninge centrum, kommer du att hitta välplanerade villor, radhus, kedjehus och lägenheter om 50–150 kvadrat där du kan bo bekvämt och renoveringsfritt. Istället för att spendera helgerna på byggvaruhusen eller i målarkläderna kan du ägna tiden åt familjen, promenera eller springa i grönområden i direkt anslutning till ditt område eller fika med grannarna i solen på altanen. 

Skarplöts Ängar är som skräddarsytt för familjen. Här kommer dina barn att kunna röra sig fritt mellan kompisar och lekplatser på trygga gator. Gångstråk, förskolor och skolor finns på trevligt promenadavstånd. I närområdet hittar du livsmedelsbutik och pizzeria och bara 15 minuters promenad bort så löser du de flesta av dina vardagsärenden i Västerhaninge centrum. Här finns flera busslinjer samt pendeltåget som tar dig till Stockholm city på ungefär en halvtimme. 

Här i gröna Skarplöts Ängar lever du ett lugnt småstadsliv nära naturen och Västerhaninge centrum. Vi tror inte vardagen kan bli bekvämare än så.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Kedjehus, Lägenheter, Radhus, Villor
Antal rum: 2 - 6 rum
Boarea: 50 - 150 kvm
Säljstart: 2022
Inflyttning: hösten 2025

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm


Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: