Hej Hässleholm!

Nu planerar vi för ett nytt kvarter i västra Hässleholm. På naturskönt läge och med närhet till centrum.

Välkommen till ett nytt och familjevänligt kvarter i utbyggnadsområdet T4 i västra Hässleholm. På naturskönt läge intill Almaån ska vi bygga 23 kloka radhus i bostadsrättsform. Husen har två plan, trädgård i soligt sydvästläge och tillgång till egen parkeringsplats.

Här bor du nära både vacker natur och den service du kan behöva dagligen. I närområdet finns ett flertal förskolor och skolor (F-9) och knappt 2 km bort har du Hässleholm centrum med tågstation, butiker, matbutiker, sjukhus, restauranger och idrottsanläggningar.

För den aktiva erbjuds stora möjligheter till idrott och friluftsliv. Söder om centrum vid Hässleholmsgården kan du spela golf på en 18-hålsbana och några km söderut ligger Finjasjön, som är välbesökt för naturupplevelser, bad och sportfiske. Här finns också Hovdala slott, med omkringliggande vackra strövområden med utmärkta vandringsleder.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2.195.000 kr - 2.495.000 kr
Månadskostnad: Ca. 4.992 kr
Säljstart: 5 november 2020
Inflyttning: Våren 2022

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: