BoKlok Aktrisen - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Helsingborgs klokaste! Missa inte chansen att bo klokt i en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Nu finns det bara ett fåtal lägenheter kvar, först till kvarn är det som gäller!

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 895 000 - 1 795 000 kr
Månadskostnad: 3 208 - 4 959 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerad till hösten 2019
Dela sidan:

Vi planerar att bygga totalt 40 bostadsrätter i Ödåkra. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan och täppa i härligt väst- eller söderläge.

I BoKlok Aktrisen bor du i ett lugnt område med vacker natur och lummiga skogar runt husknuten. I närområdet ligger Duvestubbe, Väla naturreservat och Björka skogen - tre grönområden med rikt växt- och djurliv där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader. Fotboll, tennis, gymnastik och ridning är några av de idrotter som erbjuds i Ödåkra - och några hundra meter från bostaden ligger ett utegym och Toftahallen - en ny sporthall med gott om spelyta. Och för de små finns det fina lekplatser med en massa skoj en kort promenad bort.     

Här bor du nära allt du behöver för en bekväm vardag. Mataffär, restauranger, caféer, bibliotek, skola, förskola, vårdcentral och tandläkare - allt finns inom ett par kilometer från bostaden. Du har dessutom endast 1 kilometer till Väla Centrum där du kan shoppa allt från mat och möbler till kläder och elektronik. Från Ödåkra tågstation, cirka en kilometer från bostaden kan du ta Pågatåget till Helsingborg och Ängelholm på 10-15 minuter - men det går lika bra att ta någon av stadsbussarna. Från bostaden finns det dessutom fina cykelvägar ända fram till Helsingborgs centrum - och vill du ta dig till Malmö tar det cirka 50 minuter med bil.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och på altanen eller balkongen kan du ta en fika eller läsa en bok.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: