Om Parkstråket

Hej Helsingborgs klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt hus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Antal rum: 4 - 5
Boarea: 117 kvm
Pris: fr. 1 795 000 kr
Månadskostnad: 4 500 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad från våren 2018

Vi planerar att bygga totalt 24 bostadsrätter i natursköna Gantofta. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

Väggarna är vita, golven av ekfanér, fönsterbänkarna av vacker natursten. En trivsam bas, som du lätt kan sätta din egen prägel på. Att du dessutom själv väljer hur många sovrum du vill ha på ovanvåningen, ger stora förutsättningar att forma ett hem som passar din familj som hand i handsken.

Norr om husen i BoKlok Parkstråket finns villabebyggelse och i söder ligger hästgården Emmasro. Går du österut kan du vandra längs Råån. Den rinner genom en dalgång bestående av bäckraviner med ädellövskog och klassas som naturreservat. Omgivningarna präglas annars av ett böljande skånskt åkerlandskap.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.