Bo lugnt i Gustavspark

Som en naturlig förlängning av idylliska Gustavslund, kommer Gustavspark att ge dig en ny chans till ett hem skräddarsytt för barnfamiljen.

Antal rum: 4-5 rum
Boarea: 99-145 kvm
Pris: 2 350 000-4 350 000 kr
Månadskostnad: 3 712 - 5 175 kr
Säljstart: den 17 september 2017
Inflyttning: Från hösten 2018 till vintern 2019

Tidplan för Gustavspark

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Här planerar vi för radhus och villor i ett lugnt och lummigt kvarter i utkanten av Helsingborg. Med hästhagar och rogivande lövskogar på vardera sida, är det lätt att glömma att du faktiskt bara är en kvart från centrum.

Hemmen
De tre hustyperna bygger på god och smart design och gedigna material anpassade för miljöerna runtomkring. Den karakteristiska tegelfasaden är inte bara stilfull, utan också helt underhållsfri. Varje hem har praktiska förråd på tomten och parkeringsplats för minst en bil utanför dörren. Med boende i olika upplåtelseformer, villor som äganderätter, och radhus som bostadsrätter, ska det inte bli svårt att hitta ett boende som passar just dig.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Gustavspark
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i ett radhus i Gustavspark kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 Mailadress
Linus Blixt

Linus Blixt

042-38 30 56 Mailadress

Planlösningar


Lediga Hem Elise

6/7 Bostäder med samma planlösning

5 rum - 138 kvm

Uteplats, Klädkammare, Trädgård

Våningsplan
Pris: Från 3 100 000 kr
Visa alla planlösningar

Hitta hem


Svanenmärkta radhusen Mio och Elise

Välkommen in i radhuset Elise!

Det ljusa och Svanenmärkta radhuset Elise är med sina 138 kvadratmeter, välplanerat och perfekt för dig som vill bo bekvämt och smart.

Gå på rundvandring i Elise »

Klicka här för mer information om Elise »

Utforska hemmen i Gustavspark


Hitta ditt nya hem här

Husväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får hjälp att hitta rätt läge. Du kan bland annat få en känsla av hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och få en bra överblick om var någonstans de tre olika hustyperna ligger i kvarteret. Om du klickar på rundvandringarna får du möjlighet att kika in i de olika radhusen och villorna. Välkommen att lära känna hemmen i Gustavspark lite bättre! 

Klicka här för att utforska radhusen och villorna i Gustavspark »

Se filmen om Gustavspark - Villor och radhus där livet blir enklare


Inredningsval


B_vardagsrum_gustavspark_helsingborg_elise_radhus.jpg

Här hittar du inredningskataloger för Gustavspark

Efter kontraktsskrivningen kommer du att kontaktas av Hanna som är inredare och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom de olika valmöjligheterna och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för hemmen i Gustavspark!

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

De tre grannområdena Gustavslund, Eskilsminne och Ramlösagården tillhör de mest populära i Helsingborg. Här ligger charmiga villaträdgårdar längs slingrande gator och äldre bebyggelse samsas med ny arkitektur. I det direkta närområdet finns flera skolor och förskolor att välja mellan. I området finns goda kommunikationer – flera busslinjer tar dig vart du vill och det tar knappt en kvart in till Knutpunkten. Så även om du flyttar från de mer centrala delarna av stan, behöver du inte göra några större förändringar i din vardag. Ja, förutom att vänja dig vid den lantligare luften såklart.

Närområdet i gröna Gustavspark

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Gustavspark

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 Mailadress
Linus Blixt

Linus Blixt

042-38 30 56 Mailadress
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.