Bo lugnt i Gustavspark

Nu får du en ny chans till ett hem skräddarsytt för barnfamiljen. Den 29 januari är det säljstart för nästa etapp i Gustavspark.

Antal rum: Mio 5 rok
Boarea: Mio 99 kvm; Alice 145 kvm
Pris: Mio från 2 475 000 kr; Alice 4 495 000 kr
Månadskostnad: Mio 3 713 kr
Säljstart: Etapp 2, 29 januari 2018
Inflyttning: Mio från april-augusti 2019; Alice från november 2019

Tidplan för Gustavspark

Planering
Säljstart, etapp 1
Säljstart, etapp 2
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Här planerar vi för radhus och villor i ett lugnt och lummigt kvarter i utkanten av Helsingborg. Som en naturlig förlängning av idylliska Gustavslund, kommer Gustavspark att ge dig ett hem skräddarsytt för barnfamiljen. Med hästhagar och rogivande lövskogar på vardera sida, är det lätt att glömma att du faktiskt bara är en kvart från centrum.

Hemmen
Hustyperna bygger på god och smart design och gedigna material anpassade för miljöerna runtomkring. Den karakteristiska tegelfasaden är inte bara stilfull, utan också helt underhållsfri. Varje hem har praktiska förråd på tomten och parkeringsplats för minst en bil utanför dörren. Med boende i olika upplåtelseformer, villor som äganderätter, och radhus som bostadsrätter, ska det inte bli svårt att hitta ett boende som passar just dig.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Gustavspark
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i ett radhus i Gustavspark kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 E-mailadress

Filmen om Gustavspark – villor och radhus där livet blir enklare


Film som beskriver projektet Gustavspark i Helsingborg, Villor och radhus.

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för Gustavspark

Efter kontraktsskrivningen kommer du att kontaktas av Hanna som är inredare och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom de olika valmöjligheterna och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för hemmen i Gustavspark!

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

De tre grannområdena Gustavslund, Eskilsminne och Ramlösagården tillhör de mest populära i Helsingborg. Här ligger charmiga villaträdgårdar längs slingrande gator och äldre bebyggelse samsas med ny arkitektur. I det direkta närområdet finns flera skolor och förskolor att välja mellan. I området finns goda kommunikationer – flera busslinjer tar dig vart du vill och det tar knappt en kvart in till Knutpunkten. Så även om du flyttar från de mer centrala delarna av stan, behöver du inte göra några större förändringar i din vardag. Ja, förutom att vänja dig vid den lantligare luften såklart.

Närområdet i gröna Gustavspark

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Gustavspark

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 E-mailadress
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.