Radhus 40

Ledig

I radhuset Elise har du 138 välplanerade kvadratmeter att röra dig på, vare sig du står vid spisen, umgås med vänner eller bara tar ett rogivande kvällsbad. Till radhuset hör en insynsskyddad uteplats i eftertraktat västerläge.

Planlösning från Gustavspark, Helsingborg, Radhus Elise, 40
Orienteringsbild, Radhus Elise, Gustavspark
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 3 200 000 kr
Månadskostnad: 5 175 kr
Boarea: 138 kvm
Antal rum: 5
Nummer: 40
Typ av bostad: Radhus
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Från hösten 2018 till vintern 2019

Klicka här för en 360-rundvandring »

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till entrén finns ett helkaklat badrum med dusch och ett fönster för extra ljusinsläpp. Vill du hellre ha ett badkar kan du välja till det. Vinkelköket är rymligt med gott om arbetsytor och matplats för minst sex personer. En trevlig bardel skärmar smakfullt av mot vardagsrummet. Där kan dina gäster samtala med dig medan du lägger sista handen vid middagen. Det stora vardagsrummet är både rymligt och lättmöblerat, från sällskapsdelen har man direkt utgång till den härliga uteplatsen med kvällssol.

Från vardagsrummet når du enkelt trappan upp till ovanvåningen med sina tre sovrum och mysigt allrum, vill du hellre ha ett fjärde sovrum kan du välja bort allrummet. Badrummet har såväl dusch, tvättmaskin som torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det enkelt för dig att vika tvätten, och här finns även väggskåp med gott om plats för dina handdukar. Mittemot badrummet hittar du en praktisk klädkammare för hela familjen. Behöver du mer förvaring kan du enkelt välja till skjutdörrsgarderober i sovrummen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. Ett av badrummen utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum och vikbara duschväggar. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva, eller ett badkar i ett av badrummen. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 E-mailadress