Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt radhus med både ljus och rymlig trädgård. Med det smarta frånvalet kan du välja bort de små sovrummen för att få ett större sovrum eller allrum, allt för att hemmet ska passa just din familjs behov.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till entrén finns ett helkaklat badrum med dusch och separat tvättstuga med både städskåp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk vilken gör det enkelt för dig att vika tvätten, och här finns även ett väggskåp med gott om plats för dina handdukar. Hallen leder dig vidare mot ett stort öppet vinkelkök med generösa arbetsytor och matplats för minst sex personer. Vardagsrumsdelen har plats för soffgrupp och utgång till din alldeles egna trädgård.

Från hallen når du trappan upp till ovanvåningen med hemmets tre sovrum, ett uppskattat litet allrum med takfönster för extra ljusinsläpp och ett andra badrum med dusch. Du kan även välja till ett badkar om det passar dig bättre. I det stora sovrummet med två trevliga fönster finns plats för skjutdörrsgarderob och de mindre sovrummen kan lätt möbleras med säng och skrivbord eller göras till hemmakontor. Här kan du välja bort en vägg för att få ett större sovrum eller allrum. Till ett av de mindre sovrummen hör även en praktisk klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. Ett av badrummen utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum och vikbara duschväggar. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva, eller ett badkar i ett av badrummen. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Planlösning från Gustavspark, Helsingborg, Radhus Mio, 22
1 / 2 - Planlösning från Gustavspark, Helsingborg, Radhus Mio, 22
Situationsplan från Gustavspark, Helsingborg, Radhus Mio, 22
2 / 2 - Situationsplan från Gustavspark, Helsingborg, Radhus Mio, 22
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Från januari 2019
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Från januari 2019
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Från januari 2019
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: