Villa 55

Såld

Välkommen till villa Alice – ett ljust, öppet och socialt hem om 145 kvadratmeter för dig som vill ha lite större ytor och egen trädgård. Genomtänkta lösningar - som två helkaklade badrum och groventré med tvättstuga - gör villa Alice idealisk för en barnfamilj att växa i.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till entrén finns ett helkaklat badrum med dusch och ett fönster. Vägg i vägg ligger även en kombinerad groventré och tvättstuga där du lätt sköljer av barnens smutsiga vinterstövlar eller lägger deras kläder i blöt. Ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren ligger en praktisk arbetsbänk som gör det enkelt för dig att vika den rena tvätten. Där finner du även väggskåp med plats för alla dina handdukar.

Styr sedan stegen in i det stora öppna vardagsrummet, från denna sällskapsdel har du direkt utgång till den trivsamma trädgården. Vardagsrummet övergår sömlöst i en matplats med rum för minst sex personer. Stora ljusinsläpp lyser upp ett angränsande vackert U-kök, med gott om arbetsytor och förvaring. Här kan du ledigt samtala med alla dina gäster runt bardelen samtidigt som du lägger sista handen vid kvällens middag.

Från vardagsrummet tar du trappan upp till ovanvåningen med sina tre sovrum och ett mysigt allrum. De mindre sovrummen kan enkelt möbleras med både säng och skrivbord, och vill du hellre ha ett fjärde sovrum kan du välja bort allrummet. I anslutning till trappan hittar du husets andra helkaklade badrum, i likhet med badrummet på första våningen finns även här ett fint fönster och dusch. Vill du hellre ha ett badkar kan du självfallet välja till det. Mittemot badrummet ligger en rymlig klädkammare för hela familjen och skulle du behöva mer förvaring kan du enkelt välja till en skjutdörrsgarderob i sovrummen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två badrum i hemmet. Ett av badrummen utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum och vikbara duschväggar. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva, eller ett badkar i ett av badrummen. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Planlösning från Gustavspark, Helsingborg, Villa Alice, 55
1 / 2 - Planlösning från Gustavspark, Helsingborg, Villa Alice, 55
Situationsplan från Gustavspark, Helsingborg, Villa Alice, 55
2 / 2 - Situationsplan från Gustavspark, Helsingborg, Villa Alice, 55
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 145 kvm
Antal rum: 5
Nummer: 55
Typ av bostad: Villa
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Nov - dec 2018
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare
Status: Såld
Boarea: 145 kvm
Antal rum: 5
Nummer: 55
Typ av bostad: Villa
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Nov - dec 2018
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare
Status: Såld
Boarea: 145 kvm
Antal rum: 5
Nummer: 55
Typ av bostad: Villa
Boendeform: Äganderätt
Inflyttning: Nov - dec 2018
Egenskaper: Uteplats, Klädkammare

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: