Hemmen i Gustavspark

Varmt välkommen in i de Svanenmärkta och ljusa hemmen i Gustavspark!

Radhus Mio, 99 kvm (Brf)


Med 99 ljusa och välplanerade kvadratmeter är radhuset Mio ett utmärkt val för dig med den lilla familjen som vill bo bekvämt och smart. Det vita vinkelköket med släta luckor från Marbodal smälter samman med vardagsrummet och skapar en öppen och social känsla. När grannarna kikar förbi under vackra sommardagar kan du bjuda på något kallt i glaset och låta den rymliga uteplatsen bli en naturlig förlängning av hemmet. Barnen har gott om plats för lek, och ta en glasspaus på gräset framför.

Från radhusets entré når du ett badrum med en separat tvättstuga. Badrummet är helkaklat och har ett trevligt fönster för extra ljusinsläpp. Tvättavdelningen har väl dolda installationer och en praktisk arbetsbänk ovanpå maskinerna. En trappa upp finns tre sovrum, helkaklat badrum med klinker på golvet och ett allrum. Du kan också välja bort de små sovrummen för att få ett större sovrum eller allrum, allt för att hemmet ska passa din familjs behov.

Radhuset är i sitt grundutförande ljust och fräscht, med klassiskt ekgolv, vita väggar och vitt kakel i kök och badrum. Vill du sätta din personliga prägel på ditt nya hem så är det bara att välja dina favoriter ur vår inredningskatalog. Vi hjälper dig givetvis hela vägen fram.

Se vilka hus som är kvar här »

Stellan Kjellsson

Stellan Kjellsson

0720-66 93 09 E-mailadress
Dela sidan: