Slutsålt

Nu är alla hemmen i Gustavspark slutsålda!

Som en naturlig förlängning av idylliska Gustavslund, kommer Gustavspark att ge dig ett hem skräddarsytt för barnfamiljen. Missa inte din chans!

Grön idyll
Här planerar vi för radhus och villor i ett lugnt och lummigt kvarter i utkanten av Helsingborg. Med hästhagar och rogivande lövskogar på vardera sida, är det lätt att glömma att du faktiskt bara är en kvart från centrum.

Hitta ett boende som passar just dig
Hustyperna bygger på god och smart design och gedigna material anpassade för miljöerna runtomkring. Den karakteristiska tegelfasaden är inte bara stilfull, utan också helt underhållsfri. Varje hem har praktiska förråd på tomten och parkeringsplats för minst en bil utanför dörren. Med boende i olika upplåtelseformer, villor som äganderätter, och radhus som bostadsrätter, ska det inte bli svårt att hitta ett boende som passar just dig.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5 rok
Boarea: Mio 99 kvm
Pris: Från 2 475 000 kr
Månadskostnad: 3 713 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Från januari 2019

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Hitta hem


Välkommen hem i Gustavspark!

Radhusen i Gustavspark är ljusa och Svanenmärkta, perfekta för dig som vill bo bekvämt och smart.

Klicka här för att läsa mer om radhus Mio »

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för Gustavspark

Efter kontraktsskrivningen kommer du att kontaktas av Hanna som är kundansvarig och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom de olika valmöjligheterna och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för hemmen i Gustavspark!

Villor och radhus där livet blir enklare


Vad gör Gustavspark till det perfekta kvarteret för just dig? Vi berättar allt i filmen om Gustavspark!

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Närområdet i gröna Gustavspark

Närområdet

De tre grannområdena Gustavslund, Eskilsminne och Ramlösagården tillhör de mest populära i Helsingborg. Här ligger charmiga villaträdgårdar längs slingrande gator och äldre bebyggelse samsas med ny arkitektur. I det direkta närområdet finns flera skolor och förskolor att välja mellan. I området finns goda kommunikationer – flera busslinjer tar dig vart du vill och det tar knappt en kvart in till Knutpunkten. Så även om du flyttar från de mer centrala delarna av stan, behöver du inte göra några större förändringar i din vardag. Ja, förutom att vänja dig vid den lantligare luften såklart.

Närområdet i gröna Gustavspark

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Gustavspark

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Skrivaregatan 1
205 33 Malmö
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: