Radhuset Elise

Varmt välkommen in i det Svanenmärkta radhuset Elise!

Radhus Elise, 138 kvm (Brf)


Radhuset Elise präglas av en social och ljus känsla. De 138 kvadratmeterna är välplanerade, ger dig gott om möjligheter till förvaring och är framför allt ett hem där det är enkelt att umgås. Hit bjuder du gärna dina gamla och nya vänner.

Entrén har klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det vita vinkelköket från Marbodal med bardel som smälter samman med det rymliga vardagsrummet. Det ger dig möjlighet att delta i gästernas samtal i soffan medan du lägger din sista hand på maten. I vardagsrummet finns även utgången till den härliga uteplatsen med morgonsol. Radhusen Elise får dessutom en insynsskyddad uteplats i västerläge vid entrén att sitta på under ljumma kvällar.

På övervåningen finner du sedan tre sovrum och ett allrum. Du kan också välja bort allrummet för att få ett extra sovrum eller gästrum för långväga besök. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt badrum finns även på entrévåningen vilket underlättar vardagsmorgnarna i radhuset. Här blir livet lite enklare. 

Gå på rundvandring i Elise här »

Se vilka hus som är kvar här »

Michael Lindskog

Michael Lindskog

042-38 30 42 E-mailadress