Villorna i Gustavspark

Välj att bo i villan Alice – Svanenmärkt och med lite mer utrymme.

Villa Alice, 145 kvm (Äganderätt)


Villa Alice är, med sina 145 kvadratmeter, perfekt för dig som vill ha lite mer utrymme. Den öppna planlösningen gör det här till en plats där du gärna umgås med dina vänner. Köket är från Marbodal, har fina ljusinsläpp och en trevlig bardel. Matplatsen och det ljusa vardagsrummet är smakfullt integrerade. Under barnkalaset eller grillfesten är det bara att öppna upp dörren till uteplatsen och göra det rejäla vardagsrummet ännu större – och då är det fortfarande gott om plats för barnen att rumla runt i trädgården.

På ovanvåningen hittar du husets tre sovrum samt ett allrum som går att använda som lekrum eller tv­hörna. Du kan också välja att göra om det till ytterligare ett sovrum. Med två rymliga helkaklade badrum behöver det inte heller bli så stressigt när alla ska iväg till jobb och skola på morgonen.

Hemmet har många smarta lösningar för en praktisk vardag. Klädkammaren på ovanvåningen sväljer gott om kläder och groventrén med tvättstuga invid hemmets huvudentré underlättar livet efter blöta dagar i lekparken eller på fotbollsplanen. Välkommen hem till villa Alice. 

Gå på rundvandring i Alice här »

Se vilka hus som är kvar här »

Inredningskataloger Villa Alice


Dela sidan: