Om Parklycka

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt rad- eller parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Anmäl ditt intresse redan idag!

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 095 000 - 2 295 000 kr
Månadskostnad: 4 797 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Hösten 2017

I Viken, i Höganäs kommun planerar BoKlok att bygga 34 rad- och parhus på 117 kvm i två plan. Om vi får lov att säga det själva är vårt radhus perfekt för dig som vuxit ur lägenheten men inte riktigt hunnit växa i en villa än. För dig som längtar efter något eget, men gärna slipper söndagar i snickarbälte. Känner du igen dig?

Inuti är husen välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. De har allt en modern familj kan behöva. Med närhet till badliv och en härlig natur.

Busskommunikationen till och från Viken är god. Du kommer till Höganäs på ca 10 minuter och till Helsingborgs centrum tar det ca 25 minuter.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.