BoKlok Tornseglaren - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Höganäs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2018.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 795.000 kr - 1.795.000 kr
Månadskostnad: 3.120 - 4.820 kr
Säljstart: 29 oktober 2017
Inflyttning: Hösten 2018

Vi planerar att bygga totalt 36 bostadsrätter i vackra och havsnära Höganäs. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan med egen gräsmatta, i härligt syd eller sydostläge.

Lägenheterna är öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma gården där det även planeras för lekyta, boulebana och berså/grillplats.

I BoKlok Tornseglaren bor du endast 1,5 km från havet och har samtidigt promenadavstånd till Höganäs centrum med både kommersiell och offentlig service. I närområdet finns allt som behövs för en enkel vardag, som mataffär (på andra sidan vägen) förskolor, skolor, vårdcentral och folktandvård.

I Höganäs finns också flera parker, grönområden och den åtta kilometer långa Hälsans Stig. I och omkring Höganäs finns flera friluftsområden där du kan hämta andan, få en stunds avkoppling eller ta del av olika aktiviteter.

Du tar dig enkelt till Helsingborg med buss på ca 45 minuter eller med bil på 30 min. Till Ängelholm tar det 20 min med bil.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.