Slutsålt

BoKlok Tornseglaren - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Höganäs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2018.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: -
Månadskostnad: -
Inflyttning: December 2018

Vi planerar att bygga totalt 36 bostadsrätter i vackra och havsnära Höganäs. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan med egen gräsmatta, i härligt syd eller sydostläge.

Lägenheterna är öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma gården där det även planeras för lekyta, boulebana och berså/grillplats.

I BoKlok Tornseglaren bor du endast 1,5 km från havet och har samtidigt promenadavstånd till Höganäs centrum med både kommersiell och offentlig service. I närområdet finns allt som behövs för en enkel vardag, som mataffär (på andra sidan vägen) förskolor, skolor, vårdcentral och folktandvård.

I Höganäs finns också flera parker, grönområden och den åtta kilometer långa Hälsans Stig. I och omkring Höganäs finns flera friluftsområden där du kan hämta andan, få en stunds avkoppling eller ta del av olika aktiviteter.

Du tar dig enkelt till Helsingborg med buss på ca 45 minuter eller med bil på 30 min. Till Ängelholm tar det 20 min med bil.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: