Kvadratsmarta gröna hem bara 20 min från city

Storstockholm breder ut sig och utvecklas, och ett av de mest spännande områdena ligger i Huddinge Kommun. I Flemingsberg skapas just nu en helt ny stadsdel där nya bostäder ska komplettera de som redan finns. Här kommer det att byggas 170 bostäder om 1-4 rok, ca 33 –88 kvm.

Boarea: 26 - 86 kvm
Säljstart: hösten 2019
Inflyttning: hösten 2021
Dela sidan:

Tidplan för Flemingsbergsdalen

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Butiker, restauranger, nöjen, kultur, Ica-Maxi, gym och ett sportcenter ska ge liv åt platsen, dygnet runt. Området växer så det knakar och det finns mycket att se fram emot. Polishögskolan har nyligen flyttat hit, Huddinges rättscentrum har utvecklats på platsen och nya forskningsmiljöer inom Life science planeras. Redan idag är Karolinska Universitetssjukhuset en stor arbetsgivare och på campusområdet studerar närmare 17 000 studenter. Flemingsberg är på väg att bli den största och viktigaste mötesplatsen för unga människor i södra Storstockholm. Ett nytt resecentrum planeras också. Det blir ett nav för resandet inom hela Mälardalen och en viktig del i hållbarhetsarbetet som präglar utvecklingen av Flemingsbergsdalen. Redan idag är kommunikationerna till och från Flemingsbergsdalen riktigt bra. Från Stockholm City har du bara 19 minuter med pendeltåget hem igen, och avgångarna är frekventa. Stationen ligger bara några minuter från vårt planerade kvarter.

Flemingsbergsdalen ligger mycket naturskönt och du som gärna tar dig ut i skog och mark för att cykla, springa eller komma på andra tankar har många vackra grönområden att utforska, strax utanför din port.

Vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen består av ett hörn med tre trappuppgångar varav det ena är 18 våningar högt. Huset innefattar 170 hem om 1-4 rok, ca 33 –88 kvadratmeter. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats. Hemmen i Flemingsbergsdalen blir ljusa, miljösmarta och kvadrateffektiva med fokus på sociala ytor där du kan umgås på ett avslappnat sätt med dina vänner. Men du kommer också att få mycket funktion för dina pengar.

Enkelt att leva hållbart i Flemingsbergsdalen

svanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Flemingsbergsdalen kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl dig redan nu!

Vill du också bo nära naturen men enkelt kunna ta dig in till innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen. Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Avstånd till platser

En bra start med kvadratsmart!

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Flemingsbergsdalen.

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: