Kvadratsmarta gröna hem bara 20 min från city

Storstockholm breder ut sig och utvecklas, och ett av de mest spännande områdena ligger i Huddinge Kommun. I Flemingsberg skapas just nu en helt ny stadsdel där tusentals nya bostäder ska komplettera de som redan finns. Här kommer det att byggas 170 bostäder om 1-4 rok, ca 33 –88 kvm.

Boarea: 33 - 88 kvm
Säljstart: vintern 2018/2019
Inflyttning: från vintern 2020/2021

Tidplan för Flemingsbergsdalen

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Butiker, restauranger, nöjen, kultur, Ica-Maxi, gym och ett sportcenter ska ge liv åt platsen, dygnet runt. Området växer så det knakar och det finns mycket att se fram emot. Polishögskolan har nyligen flyttat hit, Huddinges rättscentrum har utvecklats på platsen och nya forskningsmiljöer inom Life science planeras. Redan idag är Karolinska Universitetssjukhuset en stor arbetsgivare och på campusområdet studerar närmare 17 000 studenter. Flemingsberg är på väg att bli den största och viktigaste mötesplatsen för unga människor i södra Storstockholm. Ett nytt resecentrum planeras också. Det blir ett nav för resandet inom hela Mälardalen och en viktig del i hållbarhetsarbetet som präglar utvecklingen av Flemingsbergsdalen. Redan idag är kommunikationerna till och från Flemingsbergsdalen riktigt bra. Från Stockholm City har du bara 19 minuter med pendeltåget hem igen, och avgångarna är frekventa. Stationen ligger bara några minuter från vårt planerade kvarter.

Flemingsbergsdalen ligger mycket naturskönt och du som gärna tar dig ut i skog och mark för att cykla, springa eller komma på andra tankar har många vackra grönområden att utforska, strax utanför din port.

Vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen består av ett hörn med tre trappuppgångar varav det ena är 18 våningar högt. Huset innefattar 170 hem om 1-4 rok, ca 33 –88 kvadratmeter. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats. Hemmen i Flemingsbergsdalen blir ljusa, miljösmarta och kvadrateffektiva med fokus på sociala ytor där du kan umgås på ett avslappnat sätt med dina vänner. Men du kommer också att få mycket funktion för dina pengar.

Anmäl dig redan nu!
Vill du också bo nära naturen men enkelt kunna ta dig in till innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen. Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Flemingsbergsdalen är Svanenmärkt


Enkelt att leva hållbart i Flemingsbergsdalen

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Flemingsbergsdalen kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

 Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här»

Karta


Avstånd till platser

En bra start med kvadratsmart!

Flemingsbergsdalen_vardagsrum_1140x500.jpg

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Flemingsbergsdalen.

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.