Få mer tid till det härliga i livet

I Flemingsberg skapas nu en ny levande stadsdel med arbetsplatser, utbildning, shopping och träning på ett och samma härliga ställe– bara 19 minuter från T-¬centralen. Hitta hem i vårt nya smarta kvarter här och bli en del av södra Storstockholms mest intressanta område – du också.

Antal rum: 1-4 rok
Boarea: 26 - 86 kvm
Säljstart: våren 2020
Inflyttning: Hösten 2022

Välkommen till ditt nya kvarter i Flemingsberg. Här har du din vardag närmare till hands med bara ett par minuters promenad till Ica Maxi och Lidl, gymmet, löparstigarna, arbetet och till pendeltåget.  Hemmen i kvarteret är ljusa och sociala och utnyttjar varje kvadratmeter till max med smart förvaring och kluriga inredningslösningar. Dessutom har de flesta hemmen balkong eller uteplats. Det allra bästa är ändå att i ett nybyggt hem behöver du inte lägga tid på renovering. Istället har du tid till det härliga livet i Flemingsberg!

Läs mer om det härliga läget under fliken "Ditt nya kvarter".

Vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen består av ett hörn med tre trappuppgångar varav det ena är 18 våningar högt. Huset innefattar 190 hem om 1-4 rok, ca 33 –88 kvadratmeter. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats. Hemmen i Flemingsbergsdalen blir ljusa, miljösmarta och kvadrateffektiva med fokus på sociala ytor där du kan umgås på ett avslappnat sätt med dina vänner. Men du kommer också att få mycket funktion för dina pengar.

Enkelt att leva hållbart i Flemingsbergsdalen

svanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Du lever hållbart genom att energiförbrukning i ditt boende är låg och materialen noga utvalda, till exempel. Den dagen du flyttar in i Flemingsbergsdalen kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl dig redan nu!

Vill du också bo nära naturen men enkelt kunna ta dig in till innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Flemingsbergsdalen. Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Alldeles intill Flemingsbergs station växer Flemingsbergsdalen fram

  Hem med härlig utsikt i detta 18 våningsbostadshus.

  Moderna och kvadratsmarta hem med egen balkong eller uteplats - vy från Regulatorbron.

  Välkommen till Flemingsbergsdalen!

  Flemingsberg genomgår en stor och intressant utveckling och inom tio år ska området ha förvandlats till en myllrande internationell affärsstad med ett stort utbud av shopping, kultur, restauranger och trevliga caféer. Du som flyttar in i vårt nya kvarter här kommer att ha vardagsservice och matbutiker nära till hands. Både Lidl och Ica Maxi finns ett par minuters promenad från porten och gör din vardag smidig. Målet för hela Flemingsberg är att alla ska kunna jobba och leva bekvämt söder om stan.

  Stockholm South Business District

  Fastighetsbolaget Fabege, som ligger bakom utvecklingen av bland annat Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena, ska med hjälp av stora investeringar omvandla Flemingsberg till en affärs- och forskningshubb – Stockholm South Business District. Här skapas plats för 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 besökare!

  En mer aktiv vardag

  Det är enkelt att röra sig och ha ett aktivt liv när du bor i Flemingsbergsdalen. Visättra Sportcenter är ett av Stockholms största idrottsanläggningar och ger dig enorma möjligheter att träna. Här kan du spela bandy, hockey, fot-boll, träna löpning och längsskidor samt spela boule- och fris-bee-golf. Nya Fleminghallen är en arena med en fullstor A-hall för basket, futsal, handboll mm. Arenan rymmer 500 sittplatser och hallen klarar kraven för innebandy på högsta serienivå. Dessutom kan du hyra badmintonbanor här. Ett stenkast från porten till vårt nya kvarter flyttar dessutom ett gym in. I Flemingsberg finns inga ursäkter att inte svettas och må bra.

  Alltid nära till naturen

  Flemingsbergsskogen är en av Stockholms största väglösa skogsområden och sträcker sig från Visättra i norr till Gladö i söder. Bor du i Flemingsberg så tar du dig in i skogen via entrén vid Visättra Sportcentrum. Här väntar många sköna svettiga mil och långa härliga promenader bara några minuter från ditt kvarter. Lida friluftsområde är ett grönområde som lockar människor från hela Huddinge med vackra rofyllda skogar, fartfyllda äventyr, barnens friluftsgård, Lida friluftsgård mm. Flemingsberg är en perfekt plats för dig som gillar att ha grönområden, parker och lugna skogar nära till hands.

  Bra kommunikationer

  I Flemingsbergsdalen bor du med bra kommunikationer en kort promenad hemifrån. Tågstationen tar idag mer än 20 000 resande varje dag och framöver blir möjligheterna ännu bättre. Här planeras för ett helt nytt resecentrum som blir ett viktigt nav för det hållbara resandet i hela Mälarregionen. Redan idag pågår en omfattande renovering och ombyggnad av Flemingsbergs station. Du som pendlar till och från T-centralen har bara 19 minuter hem med pendeltåget och i rusningstrafik har du många avgångar att välja mellan. Huddingekommun satsar rejält på infrastruktur för cykel och snart kommer möjligheterna att cykla här bli ännu bättre I Flemingsberg byggs dessutom ett helt nytt cykelgarage – troligen Sveriges största – med cirka 3500 platser och cykelservice. För dig som behöver bilen i vardagen tar E4/E20 dig smidigt både norr och söder ut.

  Campus Flemingsberg

  Campus Flemingsberg är Sveriges åttonde största campus! 17 000 studenter samlas på fem universitet och högskolor, vilket gör Campus Flemingsberg unikt i Sverige. Området rymmer Karolinska Institutet, KTH, Södertörns högskola, Röda Korsets Högskola och Stockholms Musikpedagogiska Institut. Här utvecklas även de två forskningsmiljöerna Neo och Technology and Health som stärker områdets inriktning på Life Science. De fem förenade studentkårerna arbetar tillsammans för ett levande och spännade studentliv – dygnet runt. Blandningen av studenter från det tvärvetenskapliga campuset bidrar till den härliga och inspirerande miljön i området.

  Södra Stockholms rättscentrum

  Flemingsberg är ett växande rättscentrum som idag samlar flera rättsvårdande myndigheter på en och samma plats. Här hittar du till exempel Södertörns tingsrätt (en av Sveriges största!) och basen för Polisområde Stockholm Syd. Dessutom har polishögskolan med både utbildning och forskning nyligen flyttat hit.

  Våra yngsta Flemingsbergsbor

  I en växande stadsdel planeras givetvis också vardagen för våra yngsta. Längs med Hälsovägen har två nya moderna förskolor vuxit fram, en av dem är Kästa förskola som också är en kommunal skola för barn från förskoleåldern till och med årskurs sex. Miljön här är inbjudande och stimulerande med grön skog, en rymlig skolgård och ett universitetsområde runt omkring. På Annestaskolan mitt i Flemingsberg går barn från förskoleklass till och med årskurs 9.

  Flemingsbergsparken

  2019 invigs den nya ombyggda Flemingsbergsparken. Parken delas in i tre olika delar för att skapa balans mellan lek och lugn - folkliga parken, picknickgläntan och den vilda skogen. I den folkliga parken planeras en härlig och stimulerande lekplats med vattenlek för sommarhalvåret, möjligheter att grilla, träna och att ha evenemang på en scen. Även Multisportplanen upprustas med ny utrustning. Delen av parken som ligger i anslutning till skogen, picknickgläntan, blir en lugn grön gräsmatta med plats för picknick och lek. Här kommer du också att hitta bord och grillplatser där du kan umgås med vänner och grannar. Den vilda skogen får nya grillplatser och picknickbord. Hela Flemingsbergsparken kommer att få bättre belysning så att du kan känna dig trygg.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Flemingsbergsdalen.

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: