Nytt kvarter i Barkarbystaden

Nu planerar vi för ett kvarter i Barkarbystaden, ett läge som är perfekt för dig som vill leva ett bekvämt liv nära det mesta. Välkommen hem till en levande stadsdel.

Antal rum: 1 - 5 rum
Säljstart: 2020
Inflyttning: Planerad inflyttning från 2021

Barkarbystaden - en ny knutpunkt i Stockholm
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholm just nu. Här påbörjas en ny stad med 18 000 nya lägenheter, villor, och radhus, skolor, förskolor och 10 000 nya arbetstillfällen. I vårt kvarter planerar vi 263 Svanenmärkta hem, allt från kvadratsmarta ettor till välplanerade luftiga fyror och femmor för den större familjen. Husen kommer att få lokaler i bottenvåningen för butiker, restauranger och caféer som tillsammans med områdets trevliga parker och torg skapar härliga mötesplatser.

Om några år kommer Barkarbystaden att vara västra Stockholms nya knutpunkt, vilket innebär att du kommer finna tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg här. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara långt bort från närmaste hållplats.

Svanenmärkt för dig och miljön!Vår svanenmärkta bostäder
Våra hem i Barkarbystaden kommer att bli Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Barkabystaden

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: