Nytt kvarter i Barkarbystaden

Nu planerar vi för ett kvarter i Barkarbystaden, ett läge som är perfekt för dig som vill leva ett bekvämt liv nära det mesta. Välkommen hem till en levande stadsdel.

Antal rum: 1 - 5 rum
Pris: Inte fastställt än
Månadskostnad: Inte fastställt än
Säljstart: 2019
Inflyttning: Inte fastställt än

Tidplan för Barkarbystaden

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholm just nu. Här påbörjas en ny stad med 18 000 nya lägenheter, villor, och radhus, skolor, förskolor och 10 000 nya arbetstillfällen. I vårt kvarter planerar vi 263 Svanenmärkta hem, allt från kvadratsmarta ettor till välplanerade luftiga fyror och femmor för den större familjen. Husen kommer att få lokaler i bottenvåningen för butiker, restauranger och caféer som tillsammans med områdets trevliga parker och torg skapar härliga mötesplatser.

Om några år kommer Barkarbystaden att vara västra Stockholms nya knutpunkt, vilket innebär att du kommer finna tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg här. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara långt bort från närmaste hållplats.

Svanenmärkt för dig och miljön!Vår svanenmärkta bostäder
Våra hem i Barkarbystaden kommer att bli Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Barkabystaden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.