Jönköpings första Svanenmärkta kvarter

Nu har du chansen att hitta hem i Jönköpings allra första Svanenmärkta kvarter. I den nya stadsdelen Skeppsbron planerar vi för nya hem invid Södra Munksjön. Här kan du leva bekvämt i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrala staden.

Antal rum: 1 - 4 rum
Säljstart: Planeras till vinter/vår 2019
Inflyttning: Preliminärt 2021
Dela sidan:

Tidplan för Skeppsbron

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Visning
Besiktning
Inflyttning

Vill du också bo nära naturen, ha god service ett stenkast från porten och enkelt och snabbt kunna ta dig in till utbudet i innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Skeppsbron vid Södra Munksjön. Här planerar vi för ljusa hem om 1 - 4 rok med utsikt över sjön. Hemmen är Svanenmärkta och har fokus på hållbarhet och bra miljöval.

Att bo i Skeppsbron innebär att du kan njuta av en löptur längs strandpromenaden, ta med en kaffe från favoritcafét och dricka den invid Södra Munksjö och slappna av med en pod i öronen på balkongen under soliga söndagar, för att sedan ta bussen en kort tur in till Jönköping. Och det bästa av allt – i ett nybyggt hem slipper du lägga tid på renovering. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.  

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Skeppsbron

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: