Livet på rätt läge i Skeppsbron

I brf SKPSBRON nr 1 bor du på en perfekt plats invid Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Det kommer bli en härlig gemensam takterrass med utsikt över sjön, och plats för många runt bordet. Här kan du leva bekvämt i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

Antal rum: 1 - 4 rum
Säljstart: maj 2019
Inflyttning: Preliminärt hösten 2021

Ansvariga kontaktpersoner

De allra flesta hem har balkong eller uteplats och i kvarterets högre hus är de delvis inglasade. Här kan du njuta av utsikten över Munksjön oavsett väder. Balkongerna ger gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna tomatplantor. Hemmen har generösa fönster och inredningen är genomgående ljus. Det ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil. De hem med tre rum eller fler i den höga huskroppen har både badrum och liten wc. Det underlättar
vardagsmorgnarna då flera ska iväg samtidigt.

Vill du också bo nära naturen, ha god service ett stenkast från porten och enkelt och snabbt kunna ta dig in till utbudet i innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Skeppsbron vid Södra Munksjön. Här planerar vi för 65 st ljusa hem om 1 - 4 rok med utsikt över sjön. Hemmen är Svanenmärkta och har fokus på hållbarhet och bra miljöval.

Att bo i Skeppsbron innebär att du kan njuta av en löptur längs strandpromenaden, ta med en kaffe från favoritcafét och dricka den invid Södra Munksjö och slappna av med en pod i öronen på balkongen under soliga söndagar, för att sedan ta bussen en kort tur in till Jönköping. Och det bästa av allt – i ett nybyggt hem slipper du lägga tid på renovering. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.  

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Lev bekvämt i nybyggt hem i ny stadsdel!

  Njut av utsikten ifrån vardagsrummet!

  Njut av utsikten ifrån vardagsrummet!

  Sjöutsikt

  Här får du en härlig sjöutsikt från balkongen. Många av våra balkonger har både inglasning och fria, det bästa av två världar!

  Närheten till vattnet

  Det är inte långt till vattnet från något av våra hus i SKPSBRON. Lätt att ta sig ner och gå en promenad eller varför inte cykla in till centrum.

  En bekymmersfri och ljus tillvaro!

  En dag vid sjön

  Här blir varje dag en dag vid sjön, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere vid vattnet eller i parken. Längs strandpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters cykeltur finns dessutom all tänkbar service i Jönköping centrum.

  Sjöstadsbo

  Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kanten till Munksjön, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Skeppsbron är det nära till allt – stadspuls och kommunikationer, kultur och eftertanke.

  Kultur

  Kulturhuset Spira erbjuder ett stort utbud av konserter, musik och teaterunderhållning. Här finns något för alla och från ditt hem i Skeppsbron är det inte långt bort till underhållningen.

  Stadsbo

  När du köper ett hem i Brf Livsnjutaren, Skeppsbron får du ett hem som har nära till det mesta i Jönköping och självklart är city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Skeppsbron

   Ansvariga kontaktpersoner

   Fastighetsbyårn

   Besöksadress: Hoppets Torg 4
   Box 2255
   550 02 Jönköping

   tel: 036-34 48 80

   fastighetsbyran.se/jonkoping

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: