Jönköpings första Svanenmärkta kvarter

Nu har du chansen att hitta hem i Jönköpings allra första Svanenmärkta kvarter. I den nya stadsdelen Skeppsbron planerar vi för nya hem invid Södra Munksjön. Här kan du leva bekvämt i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrala staden.

Säljstart: Planeras till vinter/vår 2019
Inflyttning: Preliminärt 2021

Tidplan för Skeppsbron

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Vill du också bo nära naturen, ha god service ett stenkast från porten och enkelt och snabbt kunna ta dig in till utbudet i innerstan? Då skall du anmäla ditt intresse för vårt nya kvarter i Skeppsbron vid Södra Munksjön. Här planerar vi för ljusa hem om 1 - 4 rok med utsikt över sjön. Hemmen är Svanenmärkta och har fokus på hållbarhet och bra miljöval.    

Att bo i Skeppsbron innebär att du kan njuta av en löptur längs strandpromenaden, ta med en kaffe från favoritcafét och dricka den invid Södra Munksjö och slappna av med en pod i öronen på balkongen under soliga söndagar, för att sedan ta bussen en kort tur in till Jönköping. Och det bästa av allt – i ett nybyggt hem slipper du lägga tid på renovering. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.  

svanenmarkt-logo

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Stadslunden i Solna

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via mail»

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.