Livet på rätt läge

Välkommen till Skeppsbron - Jönköpings nya stadsdel! Här skapar vi flera kvarter under namnet SKPSBRON och först ut är Brf SKPSBRON nr 1. Här hittar du nybyggda, ljusa och sociala hem på ett riktigt bra läge för dig som vill få ut lite mer av livet. Att bo här betyder att du bara har ett stenkast till strandpromenaden och den gröna härliga strandparken. Butiker, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 34 - 107 kvm
Pris: 1 450 000 - 4 795 000 kr
Månadskostnad: 2 269 - 5 612 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Preliminärt hösten 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Brf SKPSBRON nr 1
Att hitta hem i Brf SKPSBRON nr 1 innebär lyxen att bo vid vattnet i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering. Du kan även njuta av härliga kvällar på den gemensamma takterrassen med utsikt över Munksjön. 
Kvarteret består av ett lägre och ett högre hus med olika karaktär. Det låga huset innehåller mindre studioliknade hem medan det höga huset innehåller större lägenheter. Lägenheter på 3 rok samt 4 rok i det höga huset innehåller dessutom kvalitéer som extra wc samt stora härliga balkonger med både öppen och inglasad del.

Svanenmärkt - bra för både dig och miljön
Att bo svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


360 graders rundvandring


Följ med på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på smakprov av några av de lägenhetstyper du hittar i Brf SKPSBRON nr 1. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. Klicka här >

Se projektet med hjälp av AR


Augmented Reality

Nu kan du med hjälp av AR teknik se projektet Skeppsbron.

Gör så här:
1. Ta fram QR scannern på din mobil och rikta mot QR bilden. Då får du kanske en fråga om att ladda ner appen AR Nybyggnation för att gå vidare. 
2. Klicka och välj "Besök plats".
3. Du kommer nu till Skeppsbrons sida. Klicka att ladda ner projektet. Här kan du sedan göra olika val för att se projektet i 3D vy, se bilder, dela etc. 

 

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val. Här finner du även exempelkataloger på våra olika tillval. Läs mer här >

Dokument


Dokument

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Lev bekvämt i nybyggt hem i ny stadsdel!

  Rum med plats

  Fokus i våra hem i Brf SKPSBRON nr 1 är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar till en social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

  Gemensam takterrass med utsikt över sjön

  På taket till det lägre huset ligger den gemensamma takterrassen med utsikt över Munksjön. Här finns plats för trevliga middagar med många gäster men även rum för egna odlingar. Huset övriga takytor följer det gröna temat och är klädda med sedum.

  Sjöutsikt

  Här får du en härlig sjöutsikt från balkongen. Många av våra balkonger har både inglasning och fria, det bästa av två världar!

  Närheten till vattnet

  Det är inte långt till vattnet från något av våra hus i SKPSBRON. Lätt att ta sig ner och gå en promenad eller varför inte cykla in till centrum.

  Välplanerat

  Lägenheterna är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa med studiokänsla eller en luftig familjefyra så får du plats för kläder, prylar, din personliga inredning och många vänner.

  En dag vid sjön

  Här blir varje dag en dag vid sjön, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere vid vattnet eller i parken. Längs strandpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters cykeltur finns dessutom all tänkbar service i Jönköping centrum.

  Sjöstadsbo

  Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kanten till Munksjön, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Skeppsbron är det nära till allt – stadspuls och kommunikationer, kultur och eftertanke.

  Kultur

  Kulturhuset Spira erbjuder ett stort utbud av konserter, musik och teaterunderhållning. Här finns något för alla och från ditt hem i Skeppsbron är det inte långt bort till underhållningen.

  Stadsbo

  När du köper ett hem i Brf Livsnjutaren, Skeppsbron får du ett hem som har nära till det mesta i Jönköping och självklart är city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Skeppsbron

   Ansvariga kontaktpersoner

   Fastighetsbyårn

   Besöksadress: Hoppets Torg 4
   Box 2255
   550 02 Jönköping

   tel: 036-34 48 80

   fastighetsbyran.se/jonkoping

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: