Lägenhet 1-16

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-16
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-16
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-16
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-16

Kliv in i en social rymlig tvåa med stora fönster, öppen planlösning, bra förvaring i skjutdörrsgarderober och ett generöst sovrum. Uteplatsen har trevligt västerläge och entrébalkongen välkomnar dig hem varje dag.

Välkommen! Entrébalkongen med sjöglimt tar dig in till din ljusa hall med stort fönster och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som gärna bjuder vänner på söndagsbrunch och långa middagar. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer. Rummet har stora fönster i två väderstreck och vardagrumsdelen tar dig ut till hemmets uteplats i härligt västerläge mot den gröna gården. Här kan du njuta av vackra kvällar under sommarhalvåret.

 

Sovrummet är generöst och luftigt och har gott om plats för en dubbelsäng samt sängbord. En stor skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och skor. Rummets fönster vetter mot gården så att du kan öppna och vädra under sommarnätter utan att störas.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 65 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 10
Nummer 1-16
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Uteplats

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier