Lägenhet 1-43

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-43
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-43
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 1-43
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 1-43

Kliv in i en social tvåa med öppen planlösning, vinkelkök och ett rymligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Balkongen har ett utmärkt söderläge med sol hela dagen.

Välkommen in till din rymliga hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober samt ett städskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.  

 

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som gärna bjuder vänner på söndagsbrunch och långa middagar. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer. Det praktiska vinkelköket erbjuder bra ytor för matlagning och ett fönster ovanför köksbänken ger dig möjlighet att titta ut medan du tar hand om disken. Rummet har stora fönster i två väderstreck och tar dig ut till hemmets balkong i härligt söderläge. Här kommer du att njuta av många lata dagar och soliga stunder framöver.

 

Hemmets generösa sovrum rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 10
Nummer 1-43
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2021
Egenskaper Balkong

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier