Lägenhet 2-104

Planlösning från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-104
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-104
Situationsplan från SKPSBRON  nr 1, Jönköping, 2-104
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 1, Jönköping, 2-104

Hitta en unik fyra högst upp i huset. Här finner du en stor takterrass och en delvis inglasad balkong, båda med utsikt över sjön. Planlösningen är öppen och social, köket går i vinkel och en gäst-wc underlättar vardagen.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Härifrån når du hemmets största  sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Drömmen om att vakna och gå ut på din egna terrass med sjöutsikt blir sann här. På den generösa terrassen finns ordentligt med plats att inreda med både matplats, solstolar, gröna växter och kanske ett par odlingslådor. Här kommer du att njuta under många sköna sommardagar när du flyttat in. 

 

I det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg. Båda rymmer en säng och ett sängbord. Ett av dem har gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob samt ett städskåp, och i det andra kan du placera en arbetsplats. Strax utanför ligger hemmets gäst-wc som underlättar vardagarna när flera ska iväg samtidigt.

 

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar stora födelsedagsfiranden för familjen och trevliga middagar med vänner. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vinkelköket ger dig bra arbetsytor för matlagning. Även härifrån finns en dörr ut till den stora terrassen, men även till den delvis inglasade och öppningsbara balkongen. Här kan du sitta och se ut över Munksjön i sällskap med en kopp kaffe oavsett väder och vind.  Vardagsrumsdelen är generös och rymmer både soffa och fåtöljer.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr 1 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 100 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 2-104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

0735-14 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23

Hem från Skanska i sociala medier