Lev bekvämt i nybyggt hem i ny stadsdel!

Rum med plats

Fokus i våra hem i Brf SKPSBRON nr 1 är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar till en social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

Gemensam takterrass med utsikt över sjön

På taket till det lägre huset ligger den gemensamma takterrassen med utsikt över Munksjön. Här finns plats för trevliga middagar med många gäster men även rum för egna odlingar. Huset övriga takytor följer det gröna temat och är klädda med sedum.

Sjöutsikt

Här får du en härlig sjöutsikt från balkongen. Många av våra balkonger har både inglasning och fria, det bästa av två världar!

Närheten till vattnet

Det är inte långt till vattnet från något av våra hus i SKPSBRON. Lätt att ta sig ner och gå en promenad eller varför inte cykla in till centrum.

Välplanerat

Lägenheterna är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa med studiokänsla eller en luftig familjefyra så får du plats för kläder, prylar, din personliga inredning och många vänner.

Skanska Bostad i sociala medier