Välkommen på rundvandring i SKPSBRON

Här hittar du ett smakprov på några av de hem i SKPSBRON. Allt från trevliga mindre lägenheter till riktigt rymliga fyror som bjuder in till många trevliga stunder. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Välkommen till en tvåa på 54 kvadrat

Kliv in i en social tvåa med stora fönster, öppen planlösning, bra förvaring i skjutdörrsgarderober och ett rymligt sovrum. Balkongen har trevligt västerläge och entrébalkongen har sjöglimt.

Välkommen in i trea på 81,5 kvadrat

Kliv in i en social generös trea med öppen planlösning, vinkelkök och luftiga sovrum. Hemmet har dubbla balkonger varav en med utsikt över sjön samt en entrébalkong som välkomnar dig hem varje dag.

Kliv in i en fyra med sjöutsikt

Välkommen till en social öppen fyra med delvis inglasad stor balkong med fantastisk utsikt över Munksjön. Du har gott om förvaring i en klädkammare samt skjutdörrsgarderob och vardagen blir smidigare med en gäst-wc.

Kvadratsmart etta med balkong

Välkommen in i en 34,5 kvm stor etta, med både balkong i söderläge och entrébalkong.

Tvåa med balkong i söderläge

Kliv in i en välplanerad öppen tvåa på 58,5kvm med trevligt kombinerat kök och vardagsrum samt ett generöst sovrum.

Rymlig tvåa med stor balkong

Välkommen till en luftig tvåa på 71,5 kvadrat med stor balkong som är delvis inglasad. Här kommer du att njuta av ljuset och en kopp kaffe året om. De sociala ytorna ger plats för många vänner och dina kläder förvarar du i två rymliga skjutdörrsgarderober.

Trea med härlig balkong

Här hittar du en trevligt planerat trea på 81 kvadrat som passar den lilla familjen eller dig som gärna vill ha ett extra rum. Både badrum och wc gör vardagen smidig och de öppna sociala ytorna skapar plats för trevliga middagar och luncher. Rummet förlängs av en rymlig balkong som är delvis inglasad.

Social rymmlig trea

Välkommen in i en rymlig och social trea på 87 kvadrat med öppen planlösning, gästtoalett och delvis inglasad balkong.

Upplev en härlig fyra med sjöutsikt

Upplev en härlig familjefyra på 100 kvadrat med smart fövaring i garderober och skjutdörrsgarderob. Hemmet har en stor matplats och härliga öppna ytor där vänner och nya grannar kommer att trivas bra. Rummet förlängs av en generös takterrass på över 40 kvadrat och en delvis inglasad balkong, där du kan njuta av morgonkaffet oavsett säsong.

Njut av sjöutsikten på takterrassen

Upplev en härlig fyra på 107 kvadrat med smart fövaring i garderober, skjutdörrsgarderob och klädklammare. Vardagsmorgnarna blir smidigare med både badrum och wc.Hemmet har en stor matplats med  öppna ytor och rummet förlängs av en fantastisk takterrass på 50 kvadrat och en delvis inglasad balkong, där du kan njuta av en härlig utsikt över Jönköping.