Lägenhet 4 rok, 121,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-102

Välkommen in högst upp i huset till en rymlig gavelfyra som har det mesta du kan önska. Njut av en generös terrass med perfekt sjöutsikt och en inglasad matplats, balkong i söderläge och umgängesytor med plats för många gäster, bland annat två matplatser. Två badrum och förvaring i klädkammare samt flera skjutdörrsgarderober förenklar vardagslivet här. Om det passar dig bättre kan du välj bort två mindre sovrum för ett större TV-rum.

Kliv på! Här hittar du en hall som har plats för avhängning och förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du ett av hemmets två helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet ligger de två mindre sovrummen vägg i vägg. De har ett fint lugnt söderläge mot gården så att du kan sova med öppet fönster under varma nätter. Båda rummen har plats för både säng och en liten arbetsplats. Du kan enkelt välja bort de små rummen mot ett större att inreda med till exempel sköna fåtöljer och en TV.

Intill hittar du hemmets andra helkaklade badrummet med dusch. Det underlättar vardagarna då flera i familjen ska iväg samtidigt. Det stora sovrummet är luftigt och ljust med fönster i både söder- och västerläge. En klädkammare ger dig bra utrymme för kläder och skor. Från rummet når du den trevliga balkongen med sol stora delar av dagen. Se fram emot att kunna ta ett kliv ut och dricka dagens första kopp kaffe här.

I hemmets rymliga kök placeras matplatsen mot det stora fönstret med kvällssol. Men under stora delar av året föredrar du nog att duka upp middagen på den stora terrassen vars inglasade och öppningsbara del rymmer en matplats. Här kan du njuta av utsikt över sjön och kvällssol även när det blir kyligare ute.

Den sociala delen av hemmet har en fantastisk utsikt över Munksjön, och rummet går att inreda med soffor, fåtöljer och en matplats för många gäster. Den här planlösningen passar dig som gärna lagar mat i lugn och ro medan gästerna njuter av utsikten från soffan.

Även här finns utgång till den fantastiska terrassen där du har möjlighet att inreda med ytterligare en matplats, sittgrupp, solstolar och krukor. Här kommer du att njuta av många sköna stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 121,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 1-102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09