Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 1-12

Välkommen in på första våningen till en social och öppen trea där du kan njuta av en stor uteplats mot den gröna gården med delvis sjöutsikt och härlig kvällssol. Förvaring i dubbla klädkammare och en gäst-wc underlättar vardagen här.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och som tar dig till hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Strax mittemot hittar du en gäst-wc som underlättar vardagarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Intill har du gott om förvaring i en klädkammare med städskåp. Hemmets större sovrum har fönster i söderläge mot den lugna gården. Här kan du vädra ostört under varma nätter. En stor klädkammare hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor och sportprylar bland annat.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt och blir snabbt en favoritplats att umgås på för dina vänner. Förhoppningsvis kan du fira högtider med familjen här framöver. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och en mysig hörnsoffa. Under de härliga sommarmånaderna blir den stora uteplatsen mot gården som ett ytterligare rum för sköna slappa dagar och för trevliga middagar. Här har du underbar kvällssol och delvis utsikt över sjön. Även hemmets mindre sovrum har ett lugnt läge mot gården och plats för både en arbetsplats och ett sängbord.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 10
Nummer 1-12
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09