Lägenhet 1 rok, 27,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-12

Välkommen in till en välplanerad och smart etta med stor uteplats mot den gröna gården. Du förvarar kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

När du kommer in möts du av en luftig hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och rymmer både ett kök, en liten matplats och soffa eller säng. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den trevliga uteplatsen där du kan inreda med solstolar, krukor och matplats. Här kommer du att njuta av många sköna dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 27,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer 3-12
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09