Lägenhet 2 rok, 46 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 3-13

Välkommen in till en välplanerad tvåa med öppen social planlösning och sovrum i söderläge. Här kan du njuta av sommaren på en mysig uteplats mot den gröna gården.

Kliv in i en ljus hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Sovrummet är luftigt och ljust med ett fönster i söderläge. Här är det härligt att vakna upp. Du håller ordning på kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och rymmer såväl soffa som en trevlig matplats mot fönstret. Under sommaren förlängs hemmet med den mysiga uteplatsen mot gården där du kan inreda med solstolar, krukor och en matplats. Här kommer du att njuta av sköna dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 5
Nummer 3-13
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 Mars 2023
Egenskaper Uteplats

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09