Lägenhet 3 rok, 82 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-13

Välkommen in i en ljus genomgångstrea på första våningen. Här kan du njuta av fina dagar på en uteplats mot gården samt öppna upp en fransk balkong i söderläge. Det gemensamma köket och vardagsrummet har perfekta ytor för att umgås och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar matlagning. Dubbla skjutdörrsgarderober, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor i det mindre sovrummet underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets mindre sovrum som har ett fint ljust läge med fönster mot söder och plats för ett hemmakontor invid fönstret. Det stora kombinerade köket och vardagsrummet får massor av ljus från fönster i perfekt söderläge. Här kan du öppna upp en fransk balkong för att släppa in frisk luft i rummet. Den trevliga öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet har gott om utrymme för en större matplats samt både soffa och fåtöljer, och det praktiska vinkelköket passar dig som gillar att lägga tid på matlagning.

Via en passage når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets större sovrum är luftigt och har bra förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från rummet tar du dig ut på den mysiga uteplatsen mot gården. Här kan du inreda med en skön sittgrupp, krukor och en egen liten odling. Ta med dig dagens första kopp kaffe ut och njut.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 10
Nummer 4-13
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09