Lägenhet 3 rok, 82,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 4-21

Här hittar du en ljus gaveltrea som har det där extra. Upptäck fönster i tre väderstreck, en stor balkong med härlig kvällssol och en halvöppen planlösning med möjlighet till både rymlig matplats samt soffa och fåtöljer, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Klädkammare, dubbla skjutdörrsgarderober, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor i det mindre sovrummet underlättar vardagen här.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets mindre sovrum som har ett fint ljust läge mot söder och plats för ett hemmakontor invid fönstret. En rymlig klädkammare med fönster ger gott om utrymme för dina kläder, skor, väskor och sportprylar. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet får massor av ljus från fönster i både söder- och västerläge. Den trevliga planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Väggen med kyl och frys delar av rummet och ger dig som förbereder maten arbetsro medan dina gäster minglar i vardagsrummet. Det finns gott om utrymme för en större matplats samt både soffa och fåtöljer och ugn och mikro är snyggt placerade i ett högskåp i köket. Den stora balkongen breder ut sig längs med hela gaveln och har ett perfekt västerläge med kvällssol. Inred med sittgrupp, solstolar och krukor och njut av allt från morgonkaffe till långa middagar under sommarhalvåret. Hemmets större sovrum har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. Här finns gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 10
Nummer 4-21
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09