Lägenhet 4 rok, 120 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-104

Upptäck en drömlik gavelfyra där du njuta av livet på en stor terrass i två väderstreck som är delvis inglasad och har vacker sjöutsikt. Dessutom får du en balkong i ljuvligt söderläge med sol stora delar av dagen. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som vill laga mat ostörd medan dina gäster umgås i soffgruppen. Klädkammare, dubbla skjutdörrsgarderober, två badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här. Det finns möjlighet att välja bort en vägg för ett större sovrum.

Stig in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. I anslutning till hallen ligger de två mindre sovrummen som har ett fint ljust söderläge samt plats för ett hemmakontor invid fönstret. Ett av dem har förvaringsmöjligheter i en garderob. Om du föredrar ett större sovrum i stället för två mindre så kan du enkelt välja bort en vägg.

Vidare genom den inre hallen hittar du det andra helkaklade badrummet med dusch. Det underlättar vardagsmorgnar när familjen ska i väg samtidigt. Hemmets större sovrum får ljus från fönster i både söder- och västerläge. Här finns gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en klädkammare samt i en skjutdörrsgarderob. Från rummet tar du dig ut på hemmets härliga balkong i perfekt söderläge som ger dig sol stora delar av dagen.

Planlösningen i det här hemmet har separat kök och vardagsrum vilket passar dig som gärna lägger din sista hand på maten i lugn och ro medan dina gäster umgås i soffgruppen. Matplatsen rymmer många och får en fin ljus placering i köket med flera fönster. Vardagsrummet har gott om utrymme för både soffa och fåtöljer och härifrån kan du blicka ut över sjön. Utanför breder den stora terrassen ut sig i två väderstreck. Delen utanför köket är inglasad och öppningsbar och ger plats för ett rymligt bord där du kan duka upp för ett stort antal gäster. Här kan du njuta av middagar med sjöutsikt även när det blir kyligare ute. Den andra delen av terrassen har oslagbar utsikt över sjön och strandpromanden och här kan du inreda med solstolar, krukor och en liten egen odling.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 120 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 10 av 10
Nummer 5-104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09