Lägenhet 5-81

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-81

Upptäck en gavelfyra som har det där extra. Här får du fönster i två väderstreck, två balkonger varav en har kvällssol och en är inglasad och öppningsbar och har utsikt över sjön. Den öppna planlösningen med möjlighet till både rymlig matplats samt soffa och fåtöljer, är perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Två rymliga klädkammare, tre skjutdörrsgarderober, två badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor i ett av de mindre sovrummen underlättar vardagen här. Du har möjlighet att välja bort ett av de mindre sovrummen för större sociala ytor om det passar dig bättre.

Stig in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets mindre badrum med dusch. Två badrum underlättar vardagsmorgnarna när flera i familjen ska i väg samtidigt. Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck och en storslagen utsikt över sjön. Den trevliga planlösningen passar perfekt för dig som uppskattar att ha vänner och familj över på middag. Det finns gott om utrymme för en matplats invid fönstret samt både soffa och fåtöljer. Den ena balkongen är inglasad och öppningsbar så att du kan njuta av utsikten över vattnet även när det blir kyligare ute. Hemmets andra balkong har ett fint västerläge med kvällssol. Inred med sittgrupp och krukor och njut av långa sommarmiddagar.

Via en passage når du hemmets mer privata delar. Här hittar du en rymlig klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor, sportprylar och väskor. De två mindre sovrummen har kvällssol och går att inreda som hemmakontor. Ett av dem har dessutom förvaring i en skjutdörrsgarderob. Om du heller föredrar större sociala ytor än ett extra rum kan du välja bort det ena sovrummet. Från passagen når du också hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här hittar du även en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Det större sovrummet har ett fint läge mot väster. Dina kläder och skor får gott om plats i en skjutdörrsgarderob

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 995 000 kr
Månadskostnad 5 785 kr
Boarea 102,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 8 av 10
Nummer 5-81
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Catharina Pölder

Catharina Pölder

073-514 44 33
Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09

Räkna på kostnaden för ditt nya boende